Mislykket Brøndby-skifte skuffer Emil Larsen

Der var lagt op til sommerens helt store transfer i dansk fodbold, da Brøndby i sidste uge meddelte, at man havde indfriet frikøbsklausulen i Emil Larsens kontrakt med OB.

Larsen drog afsted med landsholdet til Polen i mandags, men da han torsdag vendte hjem for at gennemgå et lægetjek hos Brøndby, vendte de blå-gule tommelfingeren nedad.

- Det er på rigtig mange måder en underlig situation, som kan være svær at forstå for især OB’s fans. Der opstod en mulighed for, at jeg kunne vende tilbage til Sjælland, og det havde jeg et ønske om, som først og fremmest bundede i personlige årsager. Det skulle så ikke ende med at blive sådan, fordi Brøndby åbenbart mente, at jeg er skadet. Det er lidt underligt at få at vide, for jeg har spillet 34 klubkampe på lidt over et år, ligesom jeg har været rigeligt frisk til at være afsted med landsholdet i denne uge, siger Emil Larsen til OBs hjemmeside.

- Men jeg må acceptere situationen, og tiden i OB indtil videre har også været rigtig fin for mig. Så bortset fra at jeg ikke får opfyldt det personlige ønske om at komme tilbage til Sjælland, så har jeg det fint med det rent sportslige, siger Emil Larsen.

Det har været en hård pille at sluge for OB-fansene, at en af klubbens største profiler var på vej til en Superliga-konkurrent. Og Emil Larsen ved godt, at han skal genskabe tilliden til de fynske tilhængere, siger han til klubbens hjemmeside.

- Jeg forstår helt sikkert godt, at OB’s fans har en masse følelser i klemme. De kender ikke helt årsagerne til, at jeg gerne ville hjem til Sjælland, og dem vil jeg også gerne have lov til at holde for mig selv, for det er nogle helt personlige forhold. Men jeg er OB-spiller i fremtiden også, og det vil jeg kæmpe for med alt, hvad jeg har i mig, og så håber jeg, at det er nok til, at deres tillid kan genskabes, siger Emil Larsen.

 

 

 

Dagens Gossip