Mistænkelig genstand nær Udenrigsministeriet var ufarlig

En genstand, der førte til, at området omkring Udenrigsministeriet i det centrale København søndag var afspærret i omkring tre timer, viste sig at være ufarlig.

Forsvarets ammunitionsryddere, EOD, uskadeliggjorde søndag først på eftermiddagen genstanden, og da folk fra forsvaret iført bombedragter bagefter fik den undersøgt, kunne de konstatere, at den ikke var til fare for nogen.

Området, der ligger på Christianshavn, blev afspærret, da der søndag formiddag klokken cirka 11.40 blev fundet en mistænkelig genstand i Sankt Annæ Gade lige ved Strandgade.

- Det er en mistænkelig bombelignende genstand, der har vakt bekymring, oplyste vagtchef Henrik Stormer, Københavns Politi, tidligere søndag til Ritzau.

Politiets tese var ifølge vagtchefen, at der var tale om en ufarlig genstand, hvilket forsvarets undersøgelse bekræftede.

Genstanden blev uskadeliggjort af en rullemarie. Undersøgelsen af den gik i gang få minutter før klokken 14 og varede omkring en halv time, før Københavns Politi kunne erklære den uskadelig og ophæve afspærringen.

Genstanden var ifølge Ekstra Bladet en grå papkasse, der har ligget i Sankt Annæ Gade få meter fra Strandgade.

Det afspærrede område omkring Udenrigsministeriet har ifølge bladet strakt sig fra ministeriets bygning lige ved Knippelsbro til Bådsmandsstræde. Også Sankt Annæ Gade har været spærret fra Ovengaden Neden Vandet til Strandgade.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip