Mistænkt bortfører dræbt efter vild menneskejagt

DiMaggio var flygtet ud i vildmarken i den nordvestlige delstat Idaho med sit gidsel, 16-årige Hannah Anderson. Men James Lee DiMaggios lejr blev spottet af lokale myndigheder fra luften. De alarmerede FBI, der sendte et hold ind for at anholde ham.

»Selvfølgelig ville vi have ønsket, at hr. DiMaggio havde overgivet sig og var blevet stillet for en domstol, men sådan bliver det ikke,« siger sherif i San Diego County, Bill Gore, ifølge nyhedsbureauet AFP.

James Lee DiMaggio var mistænkt for at have dræbt Hannah Andersons mor, Christina Anderson, og otteårige bror, Ethan Anderson. Begge lig blev fundet i James Lee DiMaggios hjem i den lille by Boulevard ved San Diego i det sydlige Californien, da huset stod i brand 4. august.

Hannah Anderson er ifølge Bill Gore »i rimelig god form«, og hun er på sygehuset for at blive tjekket for eventuelle skader.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Drabene i Boulevard satte gang i en reel menneskejagt i flere stater, og politiet kom for alvor på sporet af James Lee DiMaggio torsdag, da en hesterytter fortalte politiet, at han havde set en mand og en pige på et afsides sted i det centrale Idaho. Rytteren fandt det underligt, at de kun havde en lille rygsæk med på sådan et afsides sted.

Fredag fandt politiet den mistænktes bil uden nummerplade gemt under nogle grene ved indgangen til et stisystem i det bjergrige »No Return Wilderness«.

Lørdag blev flere end 200 betjente, 50 lokale og 150 fra FBI, sendt ud i vildmarken for at finde den eftersøgte, oplyser Andrea Dearden, der er talsmand for den lokale sherif. Samtidig blev der sendt helikoptere ud over området, og det var altså det, der gav pote.

Hannah Andersons far, Brett Anderson, har tidligere beskrevet James Lee DiMaggio som en god ven af familien og var lørdag på vej til Idaho for at blive genforenet med sin datter.

Dagens Gossip