Mistænkt for brand skal fortsat sidde varetægtsfængslet

En 24-årig mand, som er mistænkt for at have startet brande i blandt andet et boldskur, skal fortsat sidde varetægtsfængslet.

Det har Vestre Landsret bestemt mandag. To gange i løbet af få dage er området omkring Farsø i Himmerland blevet hærget af påsatte brande.

Fredag aften anholdt politiet den 24-årige mand, som er fra lokalområdet.

Manden blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet indtil 15. februar. Han valgte at kære varetægtsfængslingen til landsretten, som altså ikke gav ham medhold.

Den 24-årige nægter sig skyldig. Han blev anholdt mindre end en time efter den seneste brand fredag aften i et boldskur ved Farsø Multibane på Jeppe Aakjærsvej i Farsø.

Politiet fik alarmen om branden klokken 21.44, og da politiet ankom til stedet, var brandvæsnet i færd med at slukke ilden.

Aftenen før havde der været ild i en anden bygning i området omkring Farsø, og derfor havde politiet mistanke om, at ilden i boldskuret kunne være påsat.

Det var et tip fra et vidne, der førte politiet på sporet af den 24-årige, som mistænkes i sagen. Han blev anholdt klokken 22.20.

Ifølge anklageren er mistanken mod manden baseret på forskellige observationer fra vidner, samt at han ved anholdelsen angiveligt lugtede af benzin.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip