Mistænkt drabsmand anholdt i tysk lufthavn

Musa Özcan Sevim har siden natten til mandag været mistænkt for drabet på en 17-årig mand i Tingbjerg ved København begået søndag aften.

»Her klokken 23 har vi fået bekræftet, at det er Musa Özcan Sevim, som tysk politi har tilbageholdt. Vi var nødt til at afvente præcis identifikation ved hjælp af foto og fingeraftryk, før vi med sikkerhed kunne meddele, at vi har fat i den eftersøgte,« udtaler politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi.

Via Rigspolitiet havde Københavns Politi sendt en såkaldt international spærring ud til de europæiske politimyndigheder, og klokken 17.30 onsdag modtog Københavns Politi en meddelelse om, at politiet i Düsseldorf klokken 14 havde tilbageholdt en person, som man mente kunne være den eftersøgte Musa Özcan Sevim.

»Den mistænkte var tilsyneladende i færd med at tage et fly til Tyrkiet. Heldigvis fungerer vores internationale samarbejde godt, og nu vil den mistænkte blive fremstillet for en dommer i Tyskland med henblik på udlevering til os,« fortæller Steffen Thaaning Steffensen.

Han tror på, at anholdelsen kan medvirke til, at der igen kan komme normale tilstande i Tingbjerg.

»Der har været en meget urolig og ængstelig stemning i Tingbjerg de seneste dage. Nu håber vi, at truslerne mod den mistænkte og hans familie falder væk,« siger Steffen Thaaning Steffensen og fortsætter:

»Og nu hvor den mistænkte er anholdt, vil vi sætte stor pris på, hvis de personer, der opholdt sig i nærheden af drabsstedet, tør tale med os.«

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip