Mistede sin familie i brand og fik svære skader - hun har kun ét ønske til jul

For to år siden blev Safyre Terrys far og tre små søskende dræbt i en mordbrand i New York. 

Hun blev fundet ved siden af sin døde far, der havde brugt sin krop til at beskytte hende. 

Safyre Terry blev svært forbrændt på 75 procent af kroppen, og efterfølgende måtte hendes ene hånd også amputeres, og i marts mistede hun en fod. 

Hun bor nu hos sin tante, og nu har hun sendt en appel ud til verden om at fejre julen med hende ved at sende julekort, som hun kan hænge op derhjemme. 

Ideen opstod, da hendes tante kom hjem med et juletræ, som skulle bruges til at hænge julekort på. Og da Safyre så træet, udbrød hun omgående 'Jeg kan ikke vente med at fylde det op med kort'. 

Men tanten svarede, at de nok kun ville få 10 kort, så det ville blive en svær opgave, hvilket gav Safyre en idé. 

Derfor gik hun til tasterne med sin tante og spurgte på Facebook, om ikke der fandtes mennesker over hele verden, der kunne være interesserede i at sende hende et kort. 

Det budskab er allerede nået vidt omkring, og på Imgur har en bruger spurgt, om ikke det ville være i julens ånd at lade hendes ønske gå i opfyldelse. Der er allerede kommet rigtig mange kort ind, men hun vil stadig gerne have flere. 

Hvis du gerne vil sende hende et julekort, kan du sende det til denne adresse:

P.O. Box 6126 Schenectady,

NY 12306 USA

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslået af Safyre Schenectady's Super Survivor på 22. november 2015

 

Dagens Gossip