Model-mor sparer op så baby-datter kan få silikonebryster

Den 22-årige britiske mor Emily Bramley tænker på fremtiden. Især nu hvor hun har fået datteren Maddie, som hun har ambitioner for. Den fire måneder gamle Maddie skal nemlig have muligheden for at opleve sammen succes, som sin mor.

Emily er pinup-model, og hun er nu begyndt at spare op, så der er råd til, at datteren kan få silikonebryster, når hun bliver voksen.

- Hvis en brystoperation eller implantater i ballerne er, hvad hun får brug for, så kan vi klare det. Modeljobbet er et godt job, forklarer Emili Bramley ifølge The Sun.

LÆS OGSÅ: For nøgen og fræk: Ammende yoga-mor blokeret fra socialt medie

Indtil videre har hun skrabet 1000 pund sammen i den særlige opsparing til datteren.

Moren, som i øjeblikket er hjemmegående, tilskriver sin egen succes som letpåklædt model, at hun fik forstørret sin bryster, så hun gik fra en A-skål til en DD-skål. Hun lånte 4500 pund til operationen, men den slags bekymringer behøver datteren altså ikke.

Allerede inden Maddie blev født, havde Emily planerne for fremtiden klar.

LÆS OGSÅ: Se topløs video: Reporter smider kjolen under interview med borgmester

- Vi vil ikke presse på, men hvis hun føler sig usikker på sin krop, så kan vi give hende muligheden for at ændre den, forklarer den 22-årige mor.

Forældrene til den lille pige har dog ikke tænkt sig at vente, til Maddie bliver voksen med at sætte gang i hendes karriere. Datteren var bare 23 dage gammel, da hun første gang blev præsenteret for modelbureauer og reklameproducenter.

- Modelarbejdet vil give hende selvtillid og masser af penge, så kun kan få et godt liv. Hvem vil ikke give det til deres barn, spørger moren, som ikke bekymrer sig om, hvad andre tænker.

Se billederne af Emily og hendes datter Maddie herunder: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip