Model taber sig 90 kg, efter hun fik besked på at købe en ekstra siddeplads ombord på fly

I juni 2011 skulle Rosie Mercado med et sent fly fra Las Vegas til New York.

Da hun kom ombord på flyet sagde stewardessen, at hun måtte tilkøbe endnu et flysæde, fordi hun ikke kunne være i ét.

- Frøken, du kommer ikke til at kunne være på ét sæde. Du er nødt til at købe et mere, sagde stewardessen, og Rosie Mercado fik tårer i øjnene.

Det skriver Daily Mail

På daværende tidspunkt vejede hun 185 kg. Overvægten var et resultat af trøstespisning, stress og rigeligt med dårlige beslutninger.

- Jeg traf nogle virkelig dårlige valg, spiste fast food såsom McDonald’s-burgere og pomfritter i stedet for frugt og grønt. Mit helbred havde lav prioritet, og det påvirkede alt, jeg gjorde, især med hensyn til kvalitetstid med mine børn, siger den i dag 35-årige model.

Derfor traf hun beslutningen om at tabe sig og komme i bedre form. Hun kom med på et selvhjælpskursus og begyndte at kæmpe mod de overflødige kilo for første gang i sit liv. I stedet for fast food begyndte hun at spise magert protein, frugt og grønt - og også at dyrke motion. Seks gange om ugen tog hun i fitnesscentret.

Nu - tre og et halvt år senere - har hun tabt sig 90 kg og mangler 9,5 kg for at nå sin målvægt.

Læs også: Plussize-model vejer 115 kilo: Her er hendes første fotoserie

- Det har ikke været den nemmeste rejse, og jeg har haft mine op- og nedture. Men når jeg sammenligner min livskvalitet nu med, hvordan den var før, ved jeg, at det var det værd, siger Rosie Mercado.

Også karrieren går det bedre med. Før var modelbureauerne vilde med hendes ansigt, men knap så vilde med bredden på hofterne. I april 2014 skrev hun en ny kontrakt og har siden været med i en række kampagner for mode til kvinder i større størrelser.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip