Moderen hælder lim over en opvaskesvamp – det lyder vanvittigt, men resultatet er genialt

Børn lærer at udforske og udvikle deres kreativitet med maling, glimmer og farvetusser, og stunderne med at lave tegninger og skabe papirfigurer er en god og sjov måde at være sammen på.

Oprydningen efter de kreative udfoldelser er dog knap så underholdende, da de små Picasso'er ikke er nærige med eksempelvis maling og lim, der på bordplader og vægge kan efterlade uønskede minder, hvilke kan være svære at få til at forsvinde igen.

Det samme kan siges om det ellers flotte og farverige glimmer, der har en kedelig tendens til at sprede sig som løse tagsten i en efterårsstorm.

Læs også: Han tager en æggebakke og skærer den over - resultatet er genialt

Derfor har hjemmesiden WhatsUpMoms lagt en video op på YouTube, og i den kan man se, hvordan man sikrer sig mod ovenstående og flere af de typiske uheld, der kan opstå i forbindelse med børnenes kreative udfoldelser i hjemmet.

I videoen, der kan ses under artiklen, præsenteres en masse gode tips og tricks til at mindske rengøringen og oprydningen, når den indre kunstner slippes løs i børnehøjde ved sofa- eller spisebordet.

Se de geniale tricks her:

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip