»Modern Familiy« på vej med aflægger

Efter den seneste Emmy-triumf er producenterne bag »Modern Family« begyndt at overveje en aflægger.

Ifølge branchebladet Hollywood Reporter har manuskriptforfatteren Steve Levitan og de to chefproducere holdt møder for at drøfte de forskellige muligheder for at skabe en komedieserie mere, der kan sendes parallelt med »Modern Family«.

Hollywood Reporter vil vide, at overvejelserne samler sig om ejendomsmæglerfiguren Gil Thorpe, spillet af Bob Riggle. Han var med i to afsnit i fjerde sæson og skulle være velegnet som springbræt for aflæggeren.

»Modern Family« er i gang med femte sæson og Hollywood Reporter vurderer, at serien er en milliard dollars værd for Disneys TV-station ABC, der står bag. Dertil kommer, at en aflægger vil gå i luften med et garanteret publikum og derfor minimere den økonomiske risiko, der knytter sig til alle nye serier.

Flere andre aktuelle serier har bebudet aflæggere, heriblandt »The Vampire Diaries« og »Once Upon a Time«. Også »Breaking Bad«, der lige er stoppet, er på vej med én.

Den Emmy, »Modern Family« modtog forrige søndag, var fjerde gang, det amerikanske TV-akademi kårede seerhittet som bedste komedieserie.

Dagens Gossip