Modeskaber fra Kolding klæder Signe Svendsen

Modeskaberen Justian Kunz fra Kolding har gjort et scoop. Sangerinden Signe Svendsen, der er kendt fra den tidligere trio Rollo & King, er ude med et soloalbum. Når hun drager på turné i næste måned, træder hun på scenen iført en La Maison Justian Kunz kreation.

- Vi har længe ledt efter en dansk pladeaktuel kvindelig musiker, som kunne være ambassadør for mit tøj. Og da Signes management henvendte sig til os, var vi slet ikke i tvivl om at Signe var den helt rigtige. Hun kan både bære mine mere eksklusive kreationer på scenen og hun kan bære mine jeans og skjorter til PR arrangementer, siger Justian Kunz.

Signe Svendsen: Kvinder brokker sig for meget

Signe Svendsen udgav den 9. september albummet ”Kun de faldne rejser sig igen” som kun har høstet topkarakter hos anmelderne og nu bringer hende ud på en omfattende Danmarks tourné med start i oktober.

2013 har allerede været et travlt år for koldingenseren Justian Kunz. Udover han i april afholdt det største og mest eksklusive modeshow Syddanmark længe har set, har han haft 10 kjoler på en tv-vært under Cannes Film Festival.

Signe Svendsen: Anede ikke jeg skulle være forsanger

Han har haft 45 kreationer på en lokal udstilling på Nicolai, der gik hen og blev den mest besøgte udstilling i flere år og København hentede ham over sommeren ind til flere forventningsfulde brude, der ønskede at iføre sig Kunz design på deres store dag.

Efteråret bliver nu ikke mindre spændende, der er flere store arrangementer i støbeskeen og Justian Kunz forbereder sig allerede nu på, at 2014 bliver hans travleste år nogen sinde.

Se billederne nedenunder...

Dagens Gossip