Modetips til dig der er 40+

Fyrre, fed og færdig siger det gamle ordsprog – men bare fordi du har rundet de 40, behøver du bestemt ikke gå ned på god stil. Men hvad er do’s and dont’s, når det gælder moden? FEMINAs modestylist Majbritt Olsen giver her fem brugbare tips:

Tag stiletter på
De skaber illusionen af mere højde, giver en mere rank holdning og giver dig en mere kvindelig udstråling. Er du mere til de flade sko, findes der rigtig mange fine og cool sneakers, klassiske herresko eller ballerinaer, som giver din påklædning et meget moderne tvist.

Se makeupbommerten der gør dig 5 år ældre på femina.dk

Kjolen skal have den rette længde
Sørg for at holde kjoler og nederdele i en passende længde – lige over knæet og hvis du gerne vil kamuflerer dine ben, så vælg en strømpe under.

Shapewear giver gode former
Shapewear løfter og strammer ind. Brug shapewear for at få kjolen, blusen eller bukserne til at sidde pænere og mere flatterende.

Din bh kan gøre underværker
Sørg for at bruge den helt rigtige BH, så den støtter din barm de helt rigtige steder. Bh’en skal sidde fast omkring kroppen i en vandret linje. Hvis den ikke gør det, kan stropperne trække i nakken og give dig spændinger og /eller hovedpine. Derudover skal skålen være stor nok. Den skal ligge glat over barmen, så den ikke laver nogle buler eller at barmen falder ud, enten den ene eller den anden vej. Bøjlen skal have den helt rigtige bredde således, at den ligger fladt ind til kroppen og går til bag brystet.  Husk også, at den nye BH skal passe i yderste hægte fra starten af, så du kan rykke den ind, i takt med at materialet giver sig.

Den rigtige makeup og et sundt hår
Undervurder ikke effekten af make-up og et sundt udseende hår. Det kan få dig til at se meget yngre ud, hvis du bruger den rigtige make-up og plejer dit hår, så det ser sundt og lækkert ud. Undgå generelt glimmer i eksempelvis øjenskygge eller blush, og sørg altid for at dine bryn er velholdte. Et pænt, markeret bryn kan løfte dit ansigt mere, end du tror. 

Har du styr på din kropstype og hvilket tøj, der klæder den? Prøv kropstypeberegneren og få tips og tricks på femina.dk

Skjul mormorarmene
Er du ikke helt tilfreds med dine overarmes udseende, kan du skjule dem med kjoler / bluser der har trekvart eller lange ærmer. Du kan også dække dem til med en blazer eller cardigan.

Af redaktionen, FEMINA/NewsDesk Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip