Modetips til store kvinder

- Du skal bare iklæde dig tøj, der fremhæver dine yppige kurver på den helt rigtige måde og maskere de dele af din krop, som du måske er mindre glad for.

Sådan siger Angelica Weiss og Heidie Lykke fra Carmakoma, der laver lækkert og moderigtigt tøj til plus sizes, og de giver dig her seks fifs, så du kan føle dig som en dronning uanset størrelse.

6 tips:

1. Tøj til stor kvinder med personlighed

Du skal iklæde dig tøj og outfits som passer til netop din attitude og personlighed. Det er vigtigt, at det er kvinden og hendes smukke personlighed, der skinner igennem og ikke et stort blomstret, teltet stykke tøj, som skygger for den personlighed, det hele handler om.

2. Tøj til store kvinder skal vise taljen frem

Har du en flot talje, så vis den frem, også selvom du har en topmave eller brede hofter. Marker taljen med et bælte, så øjnene drages mod taljen. På den måde bliver looket helt sikkert mere slankende, end hvis du bærer en tunika uden meget form.

Her er trussen de fleste kvinder bør vælge - se hvilken på Q.dk

3. Tøj til store kvinder er også skinny jeans

Alle kvinder kan bære skinny jeans, det handler blot om at sætte de rigtige toppe til i forhold til kroppens form. Har du brede hofter og helst ikke vil vise numse, kan skinny jeans styles med en top, der går ned over numsen, men sørg for at toppen slipper de rigtige steder, og ikke er uformelig.

4. Tøj til store kvinder er kjoler

Vær ikke bange for at gå med kjoler, som er kropsnære og husk, at alle kvinder fortjener en lille sort kjole! Men skal du have den rigtige sorte kjole, er det vigtigt, at den har den rigtige pasform. Kroppen skal ikke gemmes væk. En flot kavalergang kan for eksempel kamuflere for hofter og mave. Er dette tænkt ind i kjolens design, vil den lille sorte også klæde kurvede kvinder.

5. Tøj til store kvinder må gerne have farve

Frygt ikke farver. Sort er altid godt, men der er ingen farver, en kurvet kvinde ikke kan bruge. Det vigtigste er, at kvinden klæder sig sofistikeret, og at hendes personlighed skinner igennem.

Vil du vide alt om Kate Middletons favoritkur? Så læs mere om Dukan-kuren

6. Tøj til store kvinder formes perfekt med en bodystocking

Anskaf den perfekte bodystocking og brug den under alle dine kjoler og skjorter. Er skjorten en smule transparent, er det smukt, at din bodystocking kan ses gennem stoffet frem for en tanktop, som mange bruger. En bodystocking er utrolig praktisk fordi den er stram og holder styr på kurverne. Desuden kommer tøjet ikke til at skille på midten, når man bruger en bodystocking. En Bodystocking er fantastisk tøj til store kvinder.

AF THERESE BINDSLEV, Q.DK/NEWSDESK, ALLER MEDIA

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip