Modig kvinde fortæller om sadistisk ekskæreste: 'Han tvang mig til sex med rottweiler'

Den engelske talkshow-vært Jeremy Kyle var synligt påvirket og rørt til tårer, da han i sit tv-program fik besøg af en kvinde, der har gemmengået gruopvækkende prøvelser.

Sam Miller valgte at deltage i 'The Jeremy Kyle Show' i et forsøg på at hjælpe andre mennesker fra at havne i samme situation; et levende mareridt med den sadistiske ekskæreste Sean Johnsone som ond hovedperson.

Hun forklarede en tydeligvis chokeret Jeremy Kyle om den tidligere kærestes utallige overgreb, som han lystigt delte med tusindvis af andre mænd ved at live-transmittere sine ugerningerne på internettet.

Den gale voldtægtsmand var heller ikke bleg for at true Sam Miller på livet, hvis hun nægtede at have sex med en rottweiler.

Det levende mareredt startede den aften, hvor Sam Miller mødte Sean Johnsone foran en pub, hvor de begge stod og røg en cigaret.

I tv-studiet forklarede den engelske kvinde, at hun på daværende tidspunkt var i en følelsesmæssig sårbar periode.

Hun valgte at tage imod tilbuddet om at komme med manden hjem, men her blev hun låst inde i huset, mens han selv forsvandt ud ad hoveddøren igen.

Hun fik en skalle, da han noget tid senere kom tilbage, og sådan begyndte en lang række af voldelige og seksuelle overgreb i huset, hvor dørene var låst, mens vinduerne blev sikret i en sådan grad, at Sam Miller ikke kunne løbe ud i friheden.

- Jeg fik tæsk og blev voldtaget næsten hver eneste dag. Jeg kunne ikke sige nej, han gjorde det jo alligevel, hvis jeg sagde nej til ham, siger Sam Miller.

I forbindelse med voldtægterne blev Sam Miller gravid, men det fik ikke Sean Johnsone til at holde sig tilbage. Tværtimod.

Læs også: Advokat stiller klokkeklart spørgsmål til formodet voldtægtsforbryder - nu hyldes hun af tusindvis

Han begyndte nu at slå kvinden i maven, og på den baggrund er Sam Millers barn blevet født med en alvorlig hjerneskade.

Den engelske kvinde skammer sig ikke over de utallige ydmygelser og overgreb i huset.

- Jeg har intet at skamme mig over, lød det fra Sam Miller med vaklen stemmen.

- Han lavede et lille værelse, et enkelt værelse med en dobbeltmadras på gulvet, siger hun og forklarer, at der blev sat videokameraer op i rummet. Det skriver Mirror

- Han lukkede døren bag mig og forklarede, at han bare lige ville tale med mig. Han pillede ved en bærbar computer, og skærmen så helt mørk ud, så jeg var derfor sikker på, at den ikke var tændt, siger Sam Miller.

Men både computer og kameraer var tændte, og på den måde så hundredtusindvis af internetbrugere direkte med ved de utallige overgreb, der blev udført af Sean Johnsone i det lille lokale.

Se klip fra talkshowet her:

- Jeg følte mig beskidt, krænket og nedbrudt, siger Sam Miller. 

En episode skiller sig dog ud i mængden af overgreb, da Sean Johnsone på et tidspunkt tvang kvinden til at forsøge at have sex med hans rottweiler.

Samtidig holdt han en kniv op til hendes hals.

Det lykkedes dog Sam Miller at flygte fra rædselshuset. Hun var efterfølgende modig nok til at stå ansigt til ansigt med sin tidligere bøddel i retten, og på den måde endte Sean Johnsone med at blive dømt 17 års fængsel.

- Jeg har aldrig nogensinde i mit liv mødt en person, der er så modig som dig. Du er utrolig, lød det fra Jeremy Kyle efter interviewet.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip