Modig kvinde står frem med sin lidelse: Advarer unge mennesker

I skrivende stund har 25.695 ‘liket’ hendes opslag på Facebook.

Jordan Supple, en 24-årig australsk kvinde, står frem og fortæller om sin lidelse, så andre kan lære af hendes oplevelser.

Hun er nemlig en af mange mennesker, som har udsat sig selv for selvskade.

Nu skriver Supple om, hvad hun i dag tænker om sine ar:

- Advarsel til teenagere/ unge voksne. kig på det her foto; sådan skal min arm se ud resten af livet. Når jeg går op til kassen i butikkerne, så kigger den butiksansatte, når jeg møder nye mennsker så ser de det, min potentielle nye chef stiller spørgsmål og min 4-årige niece undrer sig over, hvorfor min arm er mærkelig, siger hun og fortsætter:

- Nu hvor jeg går igennem livet som en glad 24-årig, ville jeg ønske, jeg kunne fortælle mit 13-årige jeg, som holder det barberblad, at tingene vil blive bedre.

Læs også: Denne reaktion er tegn på udbredt lidelse

Men det var ikke kun hende selv, der led i den periode, for hendes pårørende led med hende, fortæller hun:

- Min mor græd for mig, da jeg blev fundet blødende på baderumsgulvet, min mor så med, da læger syede mine arme så mange gange. Min families hjerte blev knust, når jeg tog en bluse på, selvom det var 40 grader varmt, fordi jeg ikke ville vise mine arme.

Hun adresserer sin tekst til de unge:

- Jeg ved, det er hårdt at være teenager, det stinker at gå i skole, forældre er dumme, og det føles som om, ingen forstår dig, men der er mennesker, som forstår, og livet har mig at give. Så teenagere, please… Hvis I sidder alene og tænker på at sætte barberbladet mod jeres kroppe, så tænk på at disse sår vil vare livet igennem, men det vil smerten ikke. Tal med jeres mor og far, de vil måske forstå mere, end I tror eller find en sød lærer lærer på skolen og tag en snak. I er aldrig alene.

Sådan slutter hendes opslag sammen med en opfordring om at dele eller ‘like’, så budskabet kan nå vidt omkring.

Og Jordan Supple er lykkedes med at komme vidt omkring med sin opfordring. Så kan man bare håber, at det når nogle af de unge, som skader sig selv. 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip