Modig mor deler to vidt forskellige fotos af sig selv – årsagen bag er gran alvorlig

En mor fra den amerikanske delstat Colorado har vakt opsigt på Facebook ved at dele to vidt forskellige billeder.

Sheena Sutherland delte for omkring en uge siden et flot foto af sig selv, og på billedet kan man se, hvordan hun smiler til kameraet, mens både hår og make up er lige i skabet.

Fotoet står i skarp kontrast til det andet billede - her kan man se, hvordan hun synligt er plaget af angst og depression.

- Du ønsker ikke at vise folk, at du har lyst til at græde. At du bare vil sove hele dagen væk. Du kunne ikke være mere ligeglad med dit udseende, hvad du spiser... Dagen handler bare om at vågne op, passe børn og vise dem, at du elsker dem, skriver hun i opdateringen under de to vidt forskellige billeder.

Den amerikanske kvinde beskriver, hvordan fotoet med det smilende kvindeansigt ofte bliver anset for at være det 'rigtige' billede.

Men selvom en person ser glad ud på et fotografi, så betyder det ikke, at personen har det godt.

- Du ved aldrig, hvad en person går og kæmper med, og du vil aldrig vide, hvad personen bag smilet gemmer, skriver hun på Facebook.

- Depression er ægte. Bare fordi du ikke kan se smerten på ydersiden af folk, så betyder det ikke, at den ikke er der.

- Det betyder ikke noget, om du er tynd, smuk, rig, intelligent, hårdarbejdede, mand eller kvinde, høj, lille, tyk, velklædt, single, gift... depression kan ramme alle, skriver Sheena Sutherland, der har en klar opfordring til folk.

- Vær flink og oprigtig, vær en ven, drop sladder og mobning... Vi har alle brug for at indse, at vi ikke er perfekte, men at vi alle kæmper.

Læs også: Mor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

Opdateringen har modtaget over 7.000 likes på Facebook, hvor den også er blevet delt over 6.000 gange, og hele oplevelsen har gjort et kæmpe indtryk på den modige kvinde.

Sheena Sutherland har i tre år kæmpet med angst og depression, og hun forklarer til britiske Metro, at formålet med de forskellige billeder var at sætte ansigtet på lidelserne.

- Måske var der nogen derude, der havde det på samme måde, siger hun til Metro.

- Mine nære venner og familie var de eneste, der vidste, hvad jeg gik og kæmpede med. Jeg følte, at det var tid til at fjerne byrden fra mine skuldre, ikke skjule det længere, siger Sheena Sutherland.

Se opslaget her: 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip