Modne boybandstjerner forsvarer Bieber

Der er ingen grund til forargelse eller panik over hans opførsel - han tér sig bare som en normal teenager, mener de.

Bieber har ellers vakt opsigt de seneste uger, fordi han tilsyneladende har lagt den pæne dreng på hylden og skiftet ham ud med en uregerlig ung mand, der både vil slås med fotografer, ryge pot og dyrke sine divanykker.

Siden den 19-årige popstjernes nylige ophold i London har alverdens sladderskribenter teoretiseret over hans opførsel og forudset et snarligt sammenbrud, men så galt står det næppe til, vurderer Carter. Han var selv møllen igennem som teenager i Backstreet Boys og fastslår over for Associated Press, at Bieber blot reagerer naturligt på en masse unaturlige situationer:

»Jeg var også træt og følte mig så udbrændt, at jeg bare ville slappe af«, mindes den nu 33-årige sanger og fortsætter:

»Du skal hele tiden forholde dig til managere og pladeselskabet. Før du ved af det, bliver du skidesur og begynder at gøre oprør. Du savner din barndom, dine venner og alt det, de foretager sig, mens du skal på turné«.

Wahlberg er enig. Han var selv kun 14 år, da New Kids on the Block slog stort igennem og kan i den modne alder af 43 sagtens huske, hvordan det var. Han opfordrer derfor pressen til at lade Bieber være i fred:

»Justin begår de fejl, vi allesammen begår. Han afprøver sandsynligvis ting og udforsker de ting, de fleste af hans jævnaldrende også udforsker. Problemet er bare, at han har 50 paparazzi i røven konstant«, konstaterer Wahlberg og fortsætter:

»Når vi er 19 og 20 år, tror vi, at vi kan tage kampen op med hele verden, og vi glemmer, at der ligger meget liv foran os. Forhåbentlig kommer Justin igennem dettehér, så han finder vejen til en lang karriere og et sundt voksenlov«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip