MØ i tårer til Nobel-ceremoni

MØs vanvittige succesår har taget hende hele verden rundt, og fredag fejrer hun modtageren af årets Nobels fredspris ved den traditionelle efterfølgende koncert i Norges hovedstad.

Tidligere har verdensstjerner som Rihanna, Annie Lennox og Paul McCartney stået på scenen i Oslo Spektrum, som nu indtages af det 27-årige odenseanske stjerneskud.

Nobels fredspris går i år til Tunesiens Nationale Dialogkvartet, National Dialogue Quartet, for "sit afgørende bidrag til opbygningen af et pluralistisk demokrati i Tunesien i kølvandet på Jasminrevolutionen i 2011, hvor demokratiseringsprocessen var i fare for at kollapse", lyder begrundelsen fra Den Norske Nobelkomité.

Torsdag overværede den storhittende "Lean On"-sangerinde selve ceremonien, og det berørte den unge stjerne dybt, skrev hun på Instagram.

- Til Nobels fredspris-ceremoni med min mor. Jeg græd, skriver sangerinden til fotoet og understregede senere på et nyt Instagram-billede, hvor meget hun glæder sig til at hylde modtageren, og samtidig sendte den danske darling et klart budskab til sine over 229.000 følgere.

- Jeg er så begejstret over at spille til Nobels fredspris-koncert i morgen (fredag, red). Største ære nogensinde. Evige flammer af kærlighed og respekt, lyder det fra det danske stjerneskud.

Tidligere har MØ beskrevet, hvor meget det betyder for hende at være en del af Nobels fredspris.

- Jeg voksede op i et videnskabeligt og kulturelt bevidst hjem, hvor udviklingen inden for menneskerettigheder og håb for fred var almindelige samtaleemner, sagde hun i en pressemeddelelse.

- At skulle optræde til Nobel fredspris-koncerten og være med til at sprede budskabet om National Dialogue Quartets meget vigtige arbejde er en stor ære. Jeg er beæret over at være en del af sådan en historisk begivenhed.

Se det rørende billede her: https://www.instagram.com/p/_HkPW9rrwS/?taken-by=momomoyouth

Og billedet af MØ, der spreder sit kærlighedsbudskab, her: https://www.instagram.com/p/_ILtoYLr7x/?taken-by=momomoyouth

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip