Mød det nye supermenneske: Skabt til at kunne overleve katastrofale bilulykker i høj fart

Billedhuggeren Patricia Piccinini fra Melbourne har skabt supermennesket 'Graham' i forbindelse med en ny kampagne om sikker trafik i Australien. Det skriver Daily Mail.

Patricia Piccinini har blandt andet sørget for at udstyre figuren med et forstørret hoved og brystkasse, ekstra brystvorter og ingen nakke, så han bedre kan modstå et sammenstød i høj fart. Hun blev hjulpet af en traumelæge og en ingeniør med speciale i vejsikkerhed.

Grahams oppustede brystkasse og ektra brystvorter skal beskytte hans ribben og sætte fokus på, hvor skrøbelig menneskekroppen er, skriver Daily Mail. Ved ikke at have en nakke, kan han ikke få piskesmæld og brud, og hans tykke ansigt beskytter hans næse og ører.

Artiklen fortsætter under billedet.

Graham er udsyrret med en tykkere hud end et almindeligt menneske. På den måde er han også beskyttet, hvis han blive kørt ned som fodgænger. Hans lange ben gør, at han hurtigt kan springe for livet, hvis han er ved ramt af en bil.

Desuden kan hans knæ bøjes i alle retninger, så de ikke kan brækkes, skriver Daily Mail. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Den interaktive kampagne blev sparket i gang i går, torsdag, og folk kan bruge Google Tango, som vist herover, til at kigge under Grahams hud for at forstå, hvordan han er skabt. Det er blandt andet meningen, at studerende skal besøge figuren med den spøjse udseende.

Håbet er at øge forståelsen for, hvor lille chancen er for overlevelse, når det først går galt i høj fart.

Se en video med Graham herunder.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip