Mød hunden Thors redningsmand på "Vi Med Hund" messen

Hundelovsmodstander Lars Bo Lomholt, der bortførte schæferhunden Thor, kan i weekenden opleves på ”Vi Med Hund” messen i Brøndby Hallen.

For mange hundeelskere blev Lars Bo Lomholt med et slag blev en helt, da han 30. januar i sin patruljevogn hentede schæferhunden Thor, der skulle havde dødssprøjten samme eftermiddag.

- Hundeloven er virkelig problematisk og bør laves om, og den snak vil jeg gerne tage med de besøgende, siger politiassistent, dyreelsker og nu også landskendt hunde-napper, Lars Bo Lomholt.

På messen kan du få hele historien om Thors redning og de konsekvenser, aktionen fik - både for den menneskelige hovedperson og for samfundsdebatten om hundeloven.

- Jeg tror på, at sagen og hele debatten vil betyde en ændring af hundeloven,, fortæller Lars Bo Lomholt, der ikke fortryder borførelsen, selv om det har kostet ham jobbet.

- Det er det værd, hvis det kan redde tusindvis af hunde i danske familier.

Ud over hundredevis af støtter på Facebook og anonym økonomisk hjælp får Thors redningsmand juridisk opbakning fra foreningen FairDog, som man også kan møde og få en snak med på Vi Med Hund messen.

Vi Med Hund messen finder sted i Brøndby Hallen både lørdag og søndag.

Dagens Gossip