Mød Joachim Boldsen til åbent hus på privathospital

Det hører til sjældenhederne, at man på én gang får lejlighed til at se alle dele af et hospital på nært hold. Imidlertid kan man helt ekstraordinært få stillet sin nysgerrighed, når Aleris-Hamlets privathospital i København inviterer alle interesserede til åbent hus mandag den 3. juni.

Håndboldspilleren Joachim Boldsen bliver en af aftenens hovedattraktioner. Boldsen fik under en kamp tidligere på året revet sin bicepsmuskel over og blev efterfølgende opereret på Aleris-Hamlet. På aftenen fortæller lægefaglig direktør og idrætskirurg Bent W. Jakobsen om forløbet, hvorefter Joachim Boldsen skriver autografer og fremviser den opererede arm.

Masser af workshops og foredrag

I dagens anledning er arrangeret en lang række workshops og foredrag, hvor man kan høre hospitalets personale fortælle om deres arbejde.

Speciallæge i almen medicin Jens Thygesen, der beskæftiger sig med sundhedstjek og helbredsundersøgelser, måler gæsternes blodtryk, kolesteroltal, lungefunktion og fedtprocent, mens læge og sexolog Mette Thing Baltzar giver tips til et bedre sexliv og fortæller om, hvad man kan gøre ved udfordringer som rejsningsproblemer og manglende lyst.

Besøgende med interesse for bevægeapparatet kan lytte til foredrag med personale fra Aleris-Hamlets ortopædkirurgiske center, center for genoptræning samt klinikker for idræts- og rygskader, der blandt andet vil fortælle om kikkertundersøgelser, hofteproteser og afhjælpning af smerter i nakke og ryg.

Desuden kan man også hilse på en af Aleris-Hamlets diætister, Stine Junge Albrechtsen.

Røde Kors er også tilstede og for hver besøgende donerer Aleris-Hamlet Hospitaler 25 kroner til Røde Kors.

Arrangementet finder sted hos Aleris-Hamlet Hospitaler, Gyngemose Parkvej 66 i Søborg, mandag den 3. juni fra klokken 19 til 21.

Dagens Gossip