Mød Pippi Langstrømpe i denne weekend

I weekenden kan du tage familien med til ”Sverige” i Herning og møde Astrid Lindgrens populære børnefigur Pippi Langstrømpe. Hun vil til Skandinaviens største rejsemesse i Messecenter Herning og optræde alle tre dage.

Bliv ven med Dagens Ferie på Facebook - Klik her

Hun underholder flere gange dagligt på Astrid Lindgrens Verdens stand i et særligt opbygget mini-Sverige på messen, og hun vil også give en daglig optræden på Udlandsscenen.

- Selvom Pippi Langstrømpe snart runder 70 år, er børn i dag stadig utroligt glade for den stærke pige med fregner, røde fletninger og de store sko. Pippi er i topform og har taget politibetjentene Kling og Klang samt frk. Prysselius med sig, og de glæder sig alle meget til at vise et glimt af en af Sveriges større turistattraktioner for børn, siger Anne Bjerregaard, landechef hos VisitSweden, Danmark, som også besøger messen hele weekenden.

Ferie for alle: 100 personer skal testsmage flymad

I Herning varmer Pippi Langstrømpe op til den nye sæson i Astrid Lindgrens Verden, som blandt andet tidligere har vundet den prestigefyldte pris TRIP Global Award i 2011 som ”den bedste oplevelse i Sverige”.

Mere end 42.000 danske gæster besøger årligt parken, hvor man, udover at besøge Pippiland, også kan møde Emil fra Lønneberg, Ronja Røverdatter, og alle de andre karakterer fra Astrid Lindgrens fantasifulde børneunivers.

Sverige repræsenteres også af andre feriedestinationer, som har meget at tilbyde eventyrlystne danskere. Bl.a. sidste års nyhed i Isaberg, Tree Top Adventure og High Chaparral, hvor den indre cowboy kan lege frit, samt Camping Sverige som vil vise alt, hvad de har fra vildmarkscamping til femstjernet luksuscamping.

En million ”hemmelig” rejsetips

På Ferie for Alle-messen i Herning håber svenskerne på at give danskerne et glimt af Sveriges særlige øjeblikke ved at dele ud af alle de bedste rejseråd.

Læs også: Camping fylder messehallerne i Herning

Denne sommer og de kommende tre år satser Sverige nemlig på at tiltrække flere danske turister end nogensinde før ved at sætte fokus på de helt særlige og lokale ferieoplevelser, såsom at møde verdens stærkeste pige i hendes farvestrålende hus, Villa Villekulla. Således har et samlet Sverige satset over 60 millioner på en international indsats, hvor målet er at indsamle en million tips om gode, ukendte og lokale steder og ferieoplevelser i Sverige.

Alle de mange anbefalinger og tips kan findes på hjemmesiden www.swedishmoments.dk fra den 3. marts.

I Sverige-området vil det også være forskellige konkurrencer, hvor man bl.a. kan vinde en sommerferie, eller forskellige oplevelser i Sverige.

Fakta

Pippi Langstrømpe optræder på Astrid Lindgrens Verden standen

- Fredag kl. 11, 12, 15, 16, 17.
- Lørdag kl. 11, 12, 13, 15 og 16.
- Søndag kl. 11, 13, 15 og 16.

Pippi Langstrømpe optræder på Udlandsscenen:

- Fredag kl. 12.45.
- Lørdag kl. 16.45.
- Søndag kl. 12.00.

Dagens Gossip