Mødre fodrer pædofile med billeder på Facebook

Knap har mødre født, før de med deres smartphone deler lykkelige opdateringer og bedårende baby-billeder med omverdenen via Facebook. Men:

- Hvis de bare vidste, hvad de billeder kan blive misbrugt til, siger Gitte Jakobsen, rådgiver i Red Barnets hotline mod børnepornografi, til metroxpress.

Hver uge modtager Red Barnet anmeldelser om uskyldige baby-billeder, der bliver udnyttet groft af pædofile, der kopierer billederne fra de sociale medier.

- Vi ser desværre, at de søde og uskyldige billeder af nøgne nyfødte har en værdi i en pædofil sammenhæng, hvor der på andre billeder sker seksuelle overgreb på børn, fortæller Gitte Jakobsen til metroxpress.

- Og jeg kan ikke udelukke, at også danske børn indgår på billederne, siger hun og opfordrer danske forældre til at være mere varsomme med at lægge billeder af nøgne spædbørn på sociale medier.

Red Barnet anbefaler også, at forældre, som ønsker at lægge baby-billeder på sociale netværk, sørger for, at 'lukke' profilerne, så fremmede ikke får adgang.

- Undlad under alle omstændigheder at vise barnets kønsdele og numse. Læg f.eks. et tæppe over, råder Gitte Jakobsen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip