Møgbeskidt hos Kiwi Minipris i Haderslev

Fødevarestyrelsen var den 10. april på kontrolbesøg hos Kiwi Minipris på Varbergvej i Haderslev. Og det viste sig, at være en god idé. Der var nemlig beskidt i store dele af butikken.

Kontrollen viste at gulvet i lokalet til returflasker flød med meget plastic og der var meget beskidt. Og selve butikken trængte til en grundig rengøring.

I kontrolrapporten kan man læse, at der lå fødevarerester på gulvet og der generelt var meget snavset. Og i mælkekølerummet var den også gal. Her lå der blandt andet et tabt æg på gulvet, som var tørret ind. Og der var spildt på hylderne, som ikke var tørret af.

Personaletoilettet trængte også til en grundig rengøring. Her var både vasken og gulvet beskidt.

I rengøringslokalet var der både rodet og beskidt. Der var mange beskidte klude på gulvet og i vasken var der sort snavs.

På vareindleveringslageret var der beskidt og der lå mange blade fra træer. Under paller var der både beskidt og mange blade fra træer.

Og endelig var den gal med hygiejnen til håndtering af fødevarer. Pastiller, dadler og morgenmadsprodukter stod nemlig direkte på gulvet.

Fødevarestyrelsen afsluttede sagen med en bøde til Kiwi Minipris på 10.000 kroner samt et gebyrpålagt kontrolbesøg igen.

Dagens Gossip