Mølby frygter for dum Suarez-beslutning

Luis Suarez har valgt ikke at appellere den dom, der nu vil holde ham udenfor fodboldbanen i 10 spilledage. Det oplyser det engelske fodboldforbund, The FA, fredag på sin hjemmeside.

Tidligere har både klubben og hovedpersonen selv ytret stor utilfredshed med de 10 spilledages karantæne, og heraf virker den manglende appel besynderlig. Straks efter forbundets nyhed så dagens lys, blev der på de sociale medier spekuleret i, om Luis Suarez har besluttet at søge andre græsgange og dermed 'bare' har accepteret dommen.

En af dem, der er skeptiske over karantænen, er Jan Mølby.  Han skrev et par timer før fodboldforbundets udmelding i sin blog, hvordan han var bekymret for Luis Suarez' fremtid i klubben, såfremt han skulle være væk i ti kampe i træk, hvilket ligger helt fast nu.

- Der er ingen tegn på, at han vil forlade Liverpool, men det er en bekymring, der vil dvæle videre, når spillerne går på sommerferie i slutningen af denne sæson. Hvis han tager tilbage til Uruguay, mens han stadig er træt af det, så kan det tænkes, at han træffer nogle dumme afgørelser omkring fremtiden på Anfield, skriver Jan Mølby og fortsætter:

- Sidste gang han havde karantæne, efter han var blevet fundet skyldig i at have gjort brug af racistiske tilråb mod Patrice Evra, var han omkring klubben og trænede med resten af truppen. Denne gang vil tingene være anderledes, fordi karantænen er mellem to sæsoner. 10 spilledages karantæne strækker sig over meget, meget lang tid, og det betyder, at han ikke vil bære Liverpools trøje før engang langt inde i september. I den tid vil hele scenariet køre rundt og rundt i hans hoved, og han vil måske komme frem til en dum beslutning.

Liverpools topscorer fik dommen for at bide Chelseas Branislav Ivanovic i armen under et opgør mellem de hold i søndags.Luis Suarez har siden oktober 2010 siddet ude med 25 spilledages karantæne, og det er vel at mærke uden at have fået et rødt kort i den periode. Imponerende. Se oversigten over spillerens mange mærkelige karantæner her.

Dagens Gossip