Møllgaard er i klar bedring efter skade i åbningskamp

Skrevet af admin

17/01/2016

Dagens topnyheder

Henrik Møllgaards helbred. Det var et naturligt tema ved håndboldlandsholdets presseseance søndag eftermiddag, efter Møllgaard i anden halvleg måtte forlade hallen i skadet tilstand efter et vrid i ryggen.

Både han og landstræneren kunne berolige om, at tilstanden er i bedring.

- Jeg har det faktisk meget godt. Jeg er selvfølgelig lidt stiv og har lidt problemer med at bevæge mig. Men jeg føler mere, at ryggen er øm og træt, end den egentlig gør ondt. Jeg får lidt piller, behandling og nåle og bliver hevet lidt i.

- Jeg mangler at kunne bevæge mig helt frit, men jeg synes, vi er kommet langt i forhold til i går (lørdag), så jeg er ret tryg med hensyn til at kunne spille i morgen (mandag), siger Henrik Møllgaard.

Han frygter på ingen måde for sin slutrunde.

- Bestemt ikke. Det eneste, jeg frygter, er at skulle mangle den fulde bevægelighed. Smerterne er jeg ikke så bange for. Når jeg først bliver varm, skal det nok gå, siger Møllgaard med tanke på mandagens møde med Montenegro.

Også landstræner Gudmundur Gudmundsson er optimist i forhold til at få sin midterforsvarer klar.

- Han ser bedre ud, og så må vi se, hvor meget han er i stand til at træne søndag aften, siger Gudmundsson, der også melder målmand Niklas Landin helt klar efter skavanker i slutfasen mod Rusland.

Landstræneren glædede sig ikke bare over en vigtig sejr på 31-25 over Rusland, men også over præstationen efter at have genset den på tv.

- Jeg er meget tilfreds med kampen. Jeg synes, vi havde et fantastisk forsvar gennem hele kampen, og der var en stor fighterånd.

- Vi scorede selv 31 mål, og det er nok. Alene i anden halvleg scorede vi 18 gange, og målene fordelte sig på mange spillere, lød vurderingen fra Gudmundsson.

Danmark spiller sin anden kamp i gruppe D mod Montenegro mandag klokken 20.15.

/ritzau/