Mørke stopper dansk golfspillers sløje runde i USA

Skrevet af admin

08/11/2014

Mest læste i dag

Træerne voksede ikke ind i himlen for den 24-årige danske golfspiller Sebastian Cappelen, da han fredag spillede anden runde ved Sanderson Farms Championship på den amerikanske PGA Tour.

Efter at have gået første runde torsdag i 65 slag som den bedste af alle spillere, havde han noget sværere ved at holde sammen på sit spil på fredagens runde, hvor han efter 16 huller var tre slag over banens par på 72 slag.

Sebastian Cappelen nåede sammen med 14 andre spillere ikke i klubhuset, inden mørket lagde sig over banen i Jackson, Mississippi, og skal derfor spille de to sidste huller af anden runde lørdag.

Han lagde fint ud med birdies på hul tre og fire, men lavede efterfølgende fem bogeys.

Den unge fynbo er med i turneringen, selv om han for nogle uger siden lige nøjagtig ikke kvalificerede sig til PGA Touren. Men takket være en sponsor fik han en plads blandt de startende i Mississippi.

Sebastian Cappelen er vant til at spille i USA, efter at han i fire år har repræsenteret sit universitet i Arkansas. Han spillede sin første professionelle turnering i juni, som han gik hen og vandt. Nu gælder det om at prøve at bide sig fast og vise, at han skal have flere chancer på PGA Touren.

- Jeg må prøve at vise, at sponsoren tog den rette beslutning. Det er vigtigt at bevise, at jeg kan spille lige op med disse fyre, har han sagt til PGA Tourens hjemmeside.

Sanderson Farms Championship har ikke deltagelse af de allerbedste amerikanske spillere, som for tiden er optaget af HSBC Champions i Shanghai.

Turneringen i Jackson føres af den tidligere majorvinder David Toms samt John Rollins, der begge er samlet 10 slag under par efter anden runde.

Sebastian Cappelen er samlet fire slag under par og ligger nummer 21.

/ritzau/