Mørke udsætter McIlroys semifinale efter 21 huller

Skrevet af admin

03/05/2015

Dagens topnyheder

Verdensetteren Rory McIlroys kvartfinale ved World Golf Championships Match Play mod englænderen Paul Casey er blevet en forlænget gyser.

Som den eneste af lørdagens fire kvartfinaler blev kampen ikke spillet til ende, da mørket til sidst satte ind og umuliggjorde viderespil for begge golfere.

Kampen kunne ellers afgøres når som helst, da de to spillere allerede var ude i omspil. De første tre ekstra huller var dog endt uden en vinder.

Paul Casey havde overtaget mod McIlroy i store dele af dysten, og efter de første ni huller førte Casey med to vundne huller mere end McIlroy.

Nordireren fik kæmpet sig tilbage til en lige stilling efter 13 huller, før Casey igen fik overtaget.

På hul 16 lavede Casey en birdie og kunne dermed have vundet kampen, men McIlroy fik ligeledes bolden i hul efter tre slag på par 4-hullet og holdt liv i kampen. Hul 17 vandt McIlroy efter en bogey fra Casey, og kampen var atter lige.

Opgøret bliver færdigspillet søndag morgen amerikansk tid, hvor der også spilles semifinaler og finale.

Den lange kamp betød også, at McIlroy ikke kunne nå at flyve fra San Francisco til Las Vegas for at se boksebraget mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao, som han ellers havde annonceret, at han ville.

Vinderen af McIlroy-Casey møder i semifinalen amerikaneren Jim Furyk.

I den anden semifinale møder englænderen Danny Willett amerikanske Gary Woodland.

/ritzau/