Mørkøv og Rasmussen holder fast i føring i seksdagesløb

Skrevet af admin

02/02/2014

Dagens topnyheder

Par nummer 7, Michael Mørkøv og Alex Rasmussen, var under stærkt pres under seksdagesløbet i Ballerup lørdag. Men det lykkedes alligevel for den danske duo at holde fast i føringen.

- Vi har haft en meget stærk begyndelse på løbet - især fredag og lørdag. Vi har vundet flere løb, og vi følte, at vi havde gode ben. Men vi skal være på stikkerne hele tiden, siger Michael Mørkøv.

- Vi fører på point nu, men intet er vundet endnu. Men vi er der halvvejs, og vi har selvtilliden til at gå hele vejen, fortsætter Tinkoff-Saxo-rytteren i en pressemeddelelse.

Danskerne har 219 point, mens parret på andenpladsen, Leif Lampater og danske Marc Hester, har 189 point. På tredjepladsen ligger tyskerne Robert Bartko og Marcel Kalz med 168 point.

Ifølge 6dageslob.dk kan meget dog stadig ændre sig. For parrene på anden- og tredjepladsen er tæt på at få en bonusomgang, og det vil i så fald bringe dem en omgang foran Alex Rasmussen og Michael Mørkøv.

Det var østrigerne Andreas Graf og Andreas Müller, der vandt lørdagens sidste jagt ved at angribe et par omgange før mål.

Løbet slutter tirsdag aften.

/ritzau/