Mørkøv satser på endnu en Vuelta-sejr

Han har allerede vundet en etapesejr i årets Vuelta a España, men Michael Mørkøv vil gerne hente mere hæder i det spanske cykelløb.

- Jeg har ikke specifikt udset mig nogle etaper endnu, men jeg ved, at der er nogle etaper, hvor der er gode chancer for udbrud. Det er hovedsageligt dér, jeg har mine største chancer for at få en etapegevinst mere, siger Saxo-Tinkoff-rytteren.

Hans hold har irske Nicolas Roche som nummer tre i klassementet, mens polakken Rafal Majka ligger nummer ni.

- Det er vigtigere for os at sørge for, at han (Nicolas Roche) kommer gennem løbet i en position, hvor han stadig kan køre med om sejren, siger Michael Mørkøv.

Danskerens etapesejr faldt, da han sejrede i en massespurt på 6. etape. Michael Mørkøv vurderer også, at han får mulighed for at køre med om sejren, hvis det ender i flere massespurter.

- Jeg tror, at jeg qua min sejr på 6. etape vil få lov til at køre de massespurter, der vil være på de kommende etaper. Jeg tror, at der bliver to-tre muligheder af dem.

- Med den sejr, jeg fik, har det givet mere blod på tanden, og det er noget, jeg har lyst til at forsøge igen, siger han.

Det bliver dog ikke på dagens etape, at Michael Mørkøv kommer til at hente en ny etapesejr i Vueltaen.

11. etape er en 38,8 kilometer lang enkeltstart, der blandt andet indeholder en kategori-3-stigning.

- Det er på ingen måde en enkeltstart, der ligger til mig. Det er en dag, hvor jeg skal komme igennem nemmest muligt inden for tidsgrænsen, og så ellers fokusere på de kommende etaper, siger danskeren.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip