Mogens Palle: Min bokser er bedre end Patrick og Rudy

Når Mogens Palle fredag aften gør comeback som boksepromotor ved et stævne i Herlev, byder aftenen samtidig på et gensyn med Lolenga Mock.

Den 43-årige supermellemvægter, der ikke har været i ringen i over to år, skal møde den ubesejrede italiener Alessandro Sinacore. Klarer danskeren den hurdle, kan en større kamp vente forude.

- Jeg håber, at han får chancen for at møde vinderen af kampen mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen, siger Mogens Palle.

De to danske supermellemvægtere skal den 12. december mødes til hovedkampen ved den tyske boksestald Team Sauerlands stævne i Brøndby Hallen.

Mogens Palle er ikke i tvivl om, at hans bokser er bedre end både Patrick Nielsen og Rudy Markussen.

- Både Lolenga Mock og jeg mener, at han efter Mikkel Kesslers farvel til sporten nu er Danmarks suverænt bedste supermellemvægter, siger promotoren.

- Han har givet udtryk for, at han gerne vil møde både Patrick og Rudy samme dag, hvilket selvfølgelig ikke kan lade sig gøre.

- Og han vil gerne bokse på de betingelser, at vinderen tager det hele, siger Mogens Palle.

Lolenga Mock er født i Den Demokratiske Republik Congo, men han har boet i Danmark i mange år.

Han debuterede som professionel tilbage i 1991 og har vundet 31 kampe, tabt 14 og bokset uafgjort en enkelt gang i sin karriere som professionel.

Lolenga Mock har mødt tidligere verdensmestre som Lucian Bute og Charles Brewer, og tilbage i 2003 havde han den senere sværvægtsverdensmester David Haye i gulvet i en kamp, som briten dog endte med at vinde.

Mogens Palle gør gerne sit for at forberede omverdenen på en kamp mellem Lolenga Mock og vinderen af kampen mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen.

- Lolenga Mock mener selv, at han er den bedste, og det tror jeg på. Spørgsmålet er bare, om en af de andre har det mod, der skal til, for at møde ham.

- Jeg håber, at han får chancen for at møde vinderen af den anden kamp. Hvis kampen ikke bliver til noget, er det ikke hans skyld, for han har givet udtryk for, at han ser frem til den, siger promotoren.

/ritzau/

Dagens Gossip