Mohamed til superstjernen: Ring til mig, Beyoncé

Det er stadig eufori og en hel masse sommerfugle, som fylder mest i maven på den tidligere 'X Factor'-finalist, Mohamed Ali, som mandag fik lov til at synge med på nummeret 'Halo' under Beyoncé-koncerten i Forum i København.

Klippet med Mohamed, der synger med Beyoncé, er efterfølgende blev noget af et viralt hit, ligesom historien om den 19-årige dansker er gået så langt som til Hollywood og Australien.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Mohamed fortæller til Dagens.dk, at Beyoncés folk efter koncerten bad om hans telefonnummer og emailadresse. Siden har han - via blandt andet sin Facebook-profil - gjort sit for at holde forbindelsen til den amerikanske sangstjerne varm. 

- Hun er den bedste i gamet, og jeg ser sindssygt meget op til hende. Jeg takker hende for muligheden for at få lov at synge med hende, fortæller Mohamed til Dagens.dk.

LÆS OGSÅ: Beyoncé vil i kontakt med danske Mohamed

Han lægger ikke skjul på, at det er en kæmpe drøm at få lov at krydse vokaler med Beyoncé igen, og han håber, han bliver kontaktet.

- Jeg har altid drømt stort. Og jeg har altid gerne ville kunne leve af min musik og måske blive ligeså stor som Beyoncé. At få den opmærksomhed fra hende er nok den største anerkendelse som artist, og det giver mig så meget mere motivation, siger Mohamed, der er overvældet over den opmærksomhed, han har fået efterfølgende.

SE OGSÅ: Her bliver Beyoncé klasket i numsen af dansk fan

- Jeg synes stadig, det er meget uvirkeligt. Det er fantastisk med al den opbakning.

Mohamed varmede som 15-årig op for Beyoncé under stjernens sidste besøg i Danmark i 2009. Hun genkendte dog ikke umiddelbart den danske sanger, da han stod blandt publikum til mandagens koncert. 

Og skulle Beyoncé også have glemt det store øjeblik i Forum, så har Mohamed indspillet en cover-version af nummeret 'Halo', hun kan lytte lidt til.

SE MOHAMEDS COVER-UDGAVE AF BEYONCÉs 'HALO' HER:

Dagens Gossip