Monaco gik videre i pokalen - men fik Falcao skadet

AS Monacos absolut største stjerne, angriberen Radamel Falcao, løb onsdag ind i en - sandsynligvis alvorlig - knæskade, da fyrstedømme-klubben besejrede amatørholdet Chasselay Monts d'or Azergues med 3-0 i den franske pokalturnering.

Den colombianske stjernespiller nåede efter 29 minutters spil at gøre det til 1-0, men kort efter måtte han bæres fra banen på en båre efter en hård duel med Chasselays forsvarsspiller Soner Ertek.

- Vi mistede Radamel Falcao. Det er en kæmpe skuffelse. Jeg tror, at det er seriøst. De umiddelbare nyheder var ikke opmuntrede, fortalte Monaco-anfører Jeremy Toulalan efterfølgende til Eurosport.

Monaco har i udtalelse forklaret, at Falcao fik et hårdt slag ind på sit højre knæ, og nu skal yderligere undersøgelse fastslå skadens alvor.

Oprykkerne AS Monaco hentede på spektakulær vis Falcao i Atlético Madrid inden denne sæson. Købsprisen bliver anslået til at ligge på den gode side af 300 millioner kroner.

Senere på onsdagen skal Ligue 1's førerhold, Paris Saint-Germain, også spille pokalkamp. Zlatan Ibrahimovic & co. møder Montpellier hjemme i Paris.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip