Mönchengladbach smider vigtige point i tysk topstrid

Den tyske fodboldklub Borussia Mönchengladbach kæmper hårdt for at få en ny billet til Champions League, men søndag eftermiddag tabte Andreas Christensen og hans holdkammerater et lille skridt i jagten.

På udebane i Augsburg måtte Mönchengladbach nøjes med uafgjort 2-2, og er dermed tre point efter Hertha Berlin, der i øjeblikket indtager tredjepladsen, som giver direkte adgang til mesterligaen.

Det var endda tæt på, at gæsterne var rejst hjem helt uden point, da Augsburg sendte bolden på stolpen i to minutters overtid.

Farlige Raffael gav ellers gæsterne en pauseføring, da han hamrede kuglen i kassen til sin tiende sæsonscoring, men der ventede hårdt arbejde efter pausen mod et fysisk stærkt og sejt kæmpende Augsburg-mandskab.

Mönchengladbach kom helt skævt ud til anden halvleg, og da stadionuret havde drejet otte omgange, var stillingen vendt på hovedet til Augsburg-føring på 2-1.

Den islandske angriber Alfred Finnbogason udlignede med sit første bundesligamål, da han headede et indlæg fra Paul Verhaegh i nettet, og kort efter gjorde Caiuby det til 2-1 for hjemmeholdet.

Mönchengladbch viste dog fin moral ved at udligne to minutter senere, da Fabian Johnson scorede til 2-2, og den underholdende kamp bølgede frem og tilbage i den sidste halve time.

Finnbogason var ved at gøre sig selv til helt, da han vristede sig fri af norske Håvard Nordtveit i det 92. minut, men stolpen reddede Mönchengladbach, der fortsat indtager fjerdepladsen.

Bayer Leverkusen formåede ikke at udnytte Mönchengladbachs pointtab. På udebane tabte Leverkusen med 1-3 til Mainz.

Borussia Dortmund lignede et hold på vej mod en fiasko, da man var bagud 0-1 hjemme mod Hoffenheim, men på ti gyldne minutter til sidst sikrede Dortmund en sejr på 3-1. Dermed holder rækkens nummer to afstanden på otte point op til Bayern München.

Eintracht Frankfurt og Schalke 04 spiller søndagens sene kamp i Bundesligaen, hvor sidstnævnte med en sejr kan overtage fjerdepladsen fra Borussia Mönchengladbach.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip