Monica forsvandt under ferie: Hele familien samles i Grækenland

Den norske stewardesse Monica Barstad skulle have taget et fly fra Athen til Norge tidligt i fredags. Men hun var løbet tør for penge og havde derfor ikke råd til flybilletten.

I søndags tog hendes far og stedmor til Athen for at lede efter hende. Siden er Monica Barstads bror og svigerinde taget derned, og moderen og endnu en bror er på vej.

Det skriver vg.no.

Monica Barstad tjekkede ud af sit hotel i den græske hovedstad Athen ved 6-tiden fredag morgen. Hun tog en taxa til lufthavnen, hvor hun havde reserveret en billet hjem. Men der var ikke dækning på kontokortet til at betale for den.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Politiet mener, at hun har opholdt sig i lufthavnen i 17 timer. Ansatte har set derude ved 15-tiden, og man har sporet hendes sidste opkald og sms'er dertil.

Den sidste sms sendte hun til sin far fredag aften kl. 22.47. Her skrev hun, at hun var træt og ville gå i seng.

Politiet kan se, at hun flere gange i løbet af dagen har forsøgt at hæve penge på sit kort. Hun forsøgte også at købe en billet til øen Santorini, hvor hun angiveligt havde fået tilbudt et job på en restaurant.

Monica Barstads far beder nu folk om at sende email med billeder af hende til hoteller og vandrehjem i Athen, hvor hun kan have overnattet natten til lørdag.

Dagens Gossip