Monte Carlo på P3: Vi bød kun 2,1 mio. for Holger Danske

Auktionshuset Lauritz.com meldte i aftes ud, at auktionen med statuen af Holger Danske måtte gå om.

Årsagen var useriøse bud på helt op til 41 millioner kroner, som Lauritz.com mener radioværterne på P3s program Monte Carlo stod bag.

- Salget af nationalklenodiet Holger Danske har været ramt af useriøs budgivning, skudt i gang af en DR journalist på det satiriske program Monte Carlo på P3. Lauritz.com har i den forbindelse gentagne gange kontaktet Danmarks Radio, herunder DR’s juridiske afdeling samt den ansvarlige redaktør på programmet, skrev Lauritz.com i aftes på deres hjemmeside.

Og denne joke fik konsekvenser for auktionen, der altså var kørt online, og hvo rfolk kunne byde elektronisk.

- DR mener ikke, det er deres etiske ansvar som medie, at deres journalister byder på varer, de ikke har intention om at købe. P3 har derudover også kraftigt opildnet deres lyttere til at byde uden intention om at købe. P3s chikane og sabotage af auktionen har fået den konsekvens, at vi har været nødsaget til at slette alle igangværende bud. Det gælder desværre også de seriøse bud, der har været undervejs, meddelte Lauritz.com, og derfor kan man nu kun byde ved at ringe ind til auktionshuset.

Men hos Monte Carlo på P3 afviser man klart at have saboteret auktionen over Holger Danske.

Værterne erkender dog, at have afgivet et bud på ,21 millioner kroner.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook nu!

- Hey Lauritz.com hvor vover i?! vores bud var ramme alvor. Vi er dog for længst steget af. Holger er simpelthen for dyr til os. Vores bud på 1,9 eksklusiv salær står dog ved magt, såfremt i får styr på jeres auktion igen. PS: i lyver lige, når i siger vi har opildnet lyttere til at afgive useriøse bud for at bryde prisen op. Det står for jeres regning, skrev Monte Carlo i aftes på deres Facebook-side.

Her onsdag morgen lyder budet på Holge Danske-statuen på 1.750.000 kroner - og altså langt fra de 41 millioner den blev "budt" op på tirsdag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip