Montenegro slår Angola og tørner sammen med Norge

Der er lagt op til et brag af en håndboldkamp i den ene af onsdagens fire VM-kvartfinaler. Her tørner Montenegro nemlig sammen med Norge.

Det står klart, efter at Montenegro mandag aften vandt en overbevisende storsejr på hele 38-28 over Angola.

Søndag vandt Norge over Tyskland, så de to stærke håndboldnationer skal slås om en plads blandt de fire bedste i turneringen på dansk grund.

Hvis Danmark vinder sin kvartfinale mod Rumænien, så venter vinderen af Montenegro-Norge på danskerne i semifinalen. Og det bliver uanset hvad en vanskelig opgave.

Mandag viste Montenegro nemlig igen, at holdet er inde i en god udvikling og var allerede foran med hele 19-13 ved pausen.

I anden halvleg udbyggede montenegrinerne blot føringen, og der var ikke antydning af spænding om, hvem der skulle gå videre til mødet med Norge.

Rusland vandt lidt tidligere mandag aften en favoritsejr på 30-25 over Sydkorea, som kæmpede for at hænge på, men aldrig var i nærheden af sejren.

Russerne var foran med 16-13 ved pausen og kom yderligere foran i anden halvleg, men sydkoreanerne skal have ros for at blive ved med at tro på muligheden for avancement.

I slutfasen fik Sydkorea reduceret nogle gange og var bagud 24-28, men spændingen udeblev. Rusland møder nu Polen i kvartfinalen onsdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip