Mor adopterede disse 6 smukke piger, så de undgik deres livs mareridt

Lacey Dunkin besluttede i en forholdsvis ung alder, at hun ikke behøvede en mand i sit liv. Til gengæld vidste hun med sig selv, at hun ville fortryde det resten af sine dage, hvis ikke hun på en eller anden vis fik børn.

Derfor valgte den californiske kvinde at adoptere et barn og blev godkendt til det allerede i en alder af 27 år.

Få måneder efter godkendelsen i juni 2011 blev hun ringet op af bureauet, der meddelte hende, at der var en muglighed for at adoptere nu, men at der var en mindre hage ved situaionen: Det galdt ikke kun ét barn, men hele fire søstre på én gang.

- Jeg kan ikke forklare, hvorfor jeg følte en trang til at sige ja, men det gjorde jeg. Og jeg overvejede ikke engang muligheden for at skille dem ad. Det var alt eller intet for mig, siger Lacey Dunkin til sitet Goodhousekeeping.com.

Hverken Lacey eller de fire piger ønskede dermed, at pigerne skulle skilles ad og spredes ud i flere familier. Ved at adoptere dem alle på en gang, undgik pigerne dermed deres frygt, og Lacey og pigerne blev hurtigt tæt forbundede.

Efter ni måneder fik pigernes biologiske mor dog forældremyndigheden tilbage over "Laceys" piger samt deres nyfødte, biologiske lillesøster, der var placeret hos en anden familie.

Der gik en måned med sorg og frustration for Lacey, men så ringede pigernes mor pludseligt med sit livs sværeste spørgsmål: Ville Lacey adoptere alle fem piger?

- Jeg var i chok, fordi det må have været en hård beslutning at træffe. Hun havde tænkt over det i nogle uger, men havde været bange for, hvad hendes egen familie ville tænke om hende, siger Lacey Dunkin, der kalder det en beslutning, der er truffet af ægte kærlighed til børnene frem for af egoistiske grunde.

Hun var ikke i tvivl, men i det efterfølgende år, som adoptionsprocessen varede, blev den biologiske mor igen gravid med en lille pige, som Lacey derfor også tog til sig.

- De giver mig så meget glæde og kaos, men livet ville være så tomt, ensformigt og kedeligt uden dem. Det er en ære at være deres mor, og de smelter mit hjerte fuldkommen, fortæller Lacey om at være fået fra livet som ung single til i dag at være mor til seks piger.

Hun og pigerne, der i dag er ni, syv, syv, seks, fire, og to år, har været en familie i snart tre år, hvilket hun skriver om på sin blog om at være blevet mor til mange på den usædvanlige vis.

Læs også: 9-årige Tristian sælger saft hver dag: Når du hører, hvad pengene skal bruges til, får du ondt i hjertet

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip