Mor advarer andre forældre om virus, der sendte hendes nyfødte datter på hospitalet

Britiske Claire Henderson advarer ifølge Huffington Post forældre mod at lade fremmede kysse deres spædbørn på munden, efter hendes datter blev indlagt med forkølelsessår.

- Vær sød at dele dette med alle nye mødre og gravide kvinder, som du kender. Forkølelsessår kan være fatale for et spædbarn, skrev Claire Henderson for nylig på Facebook.

Sammen med teksten, delte Claire to billeder af datteren Brooke, som viser hendes mund, der er omkranset af forkølelsessår.

- Jeg ved, at det kan lyde som en skræmmekampagne, men hvis min ven ikke havde fortalt mig om dette, kunne min lille pige være blevet alvorligt syg, fortsatte hun.

Lille Brooke blev udskrevet igen, efter et par dage under observation.

- Moralen med denne historie er, at du ikke skal lade nogen kysse din nyfødtes mund, selv hvis de ikke ser ud til at have forkølelsessår. Hvis de har, så bed dem om at holde sig væk, til det er forsvundet, skev Claire Henderson.

Mere end 37.000 Facebook-brugere har delt Claires opslag på Facebook, siden hun postede det for lidt over en uge siden. 

Herpes simplex virus (HSV) kan ifølge Statens Serum Institut i sjældne tilfælde forårsage hjernebetændelse, som har en høj dødelighed og ofte senfølger.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip