Mor advarer forældre til teenagere: Denne populære drik dræbte min datter

Skrevet af admin

24/07/2016

Mest læste i dag

En amerikansk mor glemmer aldrig den dag, hvor hendes 16-årige datter, Lanna Hamann, døde på stranden. I lange tid var Lannas pludselige død et mysterium, men nu mener den knuste mor at have fundet dødsårsagen. Det skriver Sun Gazing.

Tilbage i sommeren 2014 var teenageren fra den amerikanske stat Arizona på ferie med nogle veninder og deres forældre. På den skæbnesvangre dag lå Lanna på stranden og solede sig, da hun pludselig fik hjertestop og døde.

Læs også: Mor finder 14-årig datter død i badekarret: Det kunne være sket for alle

Lanna Hamann var en sund og aktiv pige uden nogen kendte sygdomme, så hendes pludselig død kom bag på alle.

Siden da har Lannas mor, Kris Hamann kæmpet for at finde ud af, hvorfor hendes datter døde. I samarbjede hjertelægen Jack Wolfson, mener moren at kunne fastslå, at datteren døde som følge af, hun var dehydreret i varmen og kun havde drukket energidrikken Red Bull hele dagen. Få øjeblikke inden Lanna faldt bevidstløs om, havde hun også drukket en energidrik. Hendes mor mener, at hun var afhængig af Red Bull.

Jack Wolfson oplyser, at store mængder af koffein og sukker kan være ekstremt farligt.

Læs også: Chokeret mor advarer andre forældre: Min datter blev voldsomt forbrændt af at spise denne frugt

- Der er medicinsk dokumentation for at disse ting kan skade, de kan forårsage ændringer i hjerterytmen og påvirke blodsukkeret, siger hjertelægen til

Den ulykkelige mor ønsker at dele det tragiske budskab med forældre til teenagere, der er glade for energidrikke, så der ikke er flere, der skal miste livet alt for tideligt.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler: