Mor afslår medicin efter voldsom ulykke, så hun kan amme sin baby

Et voldsomt bilsammenstød efterlod moderen Danni Bett fra New Zealand i en hospitalsseng iført nakkestøtte og i stærke smerter.

Det var dog ikke nok til at gøre kål på hendes moderinstinkt, skriver Stuff. Nu går historien verden rundt. 

Hun bad specifikt om ikke at få smertestillende, så hun kunne amme sin nyfødte datter efter ulykken, der skete tidligere i maj.

Mor og baby var 10 minutter væk fra Christchurch på visit hos Danni Betts far, da hun mistede kontrollen over sin bil på grund af en ujævnhed i vejen. Hun kørte frontalt ind i et metalhegn.

Bilen var stort set totaltskadet. Moderen kan ikke huske, hvordan hun selv kom ud af bilen, men hun kan huske, at hun slukkede motoren.

- Folk kom løbende ud af bygningen for at se, om jeg var ok. Det eneste, jeg kunne sige, var “Få fat i mit barn, hun er i bilen, få fat i mit barn”, husker Danni Bett.

Hun var forståeligt totalt i chok. En ambulance kom til stedet, og redderne chekede både mor og barn og tog dem med til hospitalet i ambulancen. Her fik Danni Bett pludselig en voldsom smerte, der løb nedad rygraden fra nakken til hofterne.

Hun takkede nej til smertestillende og blev røntgenfotograferet og undersøgt med ultralyd. Først efter fire timer kunne hun få ammet sin baby. Derefter fik hun noget til at stille smerten.

- Jeg spurgte, om jeg kunne amme hende, men de sagde nej og foreslog en flaske, men jeg sagde “Lad helst være”, husker moderen.

Læs også: 1-årig dreng går i pubertet: Vokser skæg og har seksuelle lyster 

Hun kunne høre babyen græde, og til sidst - efter hun var blevet kørt ind på sin hospitalsstue - fik hun mulighed for at amme babyen, mens hun stadig lå mere eller mindre pacificeret i sin hospitalsseng iført nakkestøtte.

Historien gik viralt, efter Facebook-siden Breastfeedingnz delte billedet af moderen.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip