Mor anholdt for at begrave sit barn levende

Politiet i den amerikanske storby Los Angeles har med hjælp fra offentligheden anholdt en kvinde, der er mistænkt for at begrave sin nyfødte datter i et hul under noget asfalt i den berygtede bydel Compton.

Pigen blev fundet i slutningen af november måned, da to forbipasserende hørte en mystisk lyd ved et hegn i vejkanten i den belastede forstad til Los Angeles.

- Kan du høre babygråden, spurgte Evangelina McCrary til sin søster, der var overbevist om, at lyden kom fra en kat.

Læs også: Nyfødt baby fundet levende begravet i berygtet bydel

De to søskende ringede dog til politiet, da de var klar over, at de jamrende lyde kom fra et nyfødt barn, der viste sig at ligge i et hul under noget afsalt, hvor hun var forsøgt skjult med en bunke husholdningsaffald.

Politiet fik øje på barnet, der kun var et par dage gammel, da de fjernede et stykke af asfalten, og redningsmandskabet behandlede straks den nedkølede pige, inden hun blev kørt på hospitalet.

I en pressemeddelse oplyser politiet, at de har anholdt en lokal kvinde, der formodes at være mor til piger, der nu meldes til at være i en stabil tilstand.

Ordensmagten takker medierne og offentligheden, der har været med til at lede politiet på sporet af kvinden, der sandsynligvis har efterladt sit barn under asfalten omkring 48 timer efter fødslen. Det skriver engelske metro

Læs politiets opdatering om anholdelsen her:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

#LASD Special Victims Bureau Seeking Public's Help, Newborn Baby Girl Abandoned in RiverbedUPDATE: Sunday, December...

Opslået af Los Angeles County Sheriff's Department på 28. november 2015

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip