Mor anholdt for drab på lille søn

Det var en mor - tilsyneladende i panik - der torsdag morgen anmeldte, at hendes tre-årige søn var forsvundet fra sin seng i hjemmet i Edinburgh i Skotland.

Omkring midnat fredag blev liget så fundet. Nu er 33-årige Rosdeep Kular anholdt og mistænkt for drabet, skriver Sky News. 

Liget af Mikaeel Kular blev fundet tæt ved kvindens tidligere hjem i Kirkcaldy, Fife. Det er den døde drengs moster, der ejer huset. Politiet har dog ingen mistanke om, at hun er involveret i drabet.

Det er endnu uklart, hvordan Mikaeel Kular døde, og politiet har brugt det meste af lørdagen på tekniske undersøgelser på findestedet.

Sagen har fået stor mediebevågenhed i Storbritannien. Og siden, drengen forsvandt, har et stort antal frivillige taget del i eftersøgningen.

Rosdeep Kular oplyste tidligt i forløbet, at hun havde lagt sin dreng i seng onsdag aften. Næste morgen var han forsvundet.

Hun fortalte også, at han havde været syg. Det var årsagen til, han havde været alene på værelset. Normalt sover hans tvillingesøster der også.

Officielt oplyste politiet, at intet tydede på en forbrydelse. Der var dog tidligt i forløbet en teori om, at moderen stod bag. Blandt andet fordi, drengen ikke havde været i børnehave siden før jul. 

Rosdeep Kular kommer oprindeligt fra Indien. Hun har - udover tvillingerne - tre andre børn. Faderen til lille Mikaeel og hans søster er ukendt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip