Mor anholdt for at lade sin 4-årige søn lege alene udenfor

En amerikansk kvinde står til fængsel i seks måneder, fordi hun lod sit 4-årige barn lege alene udenfor hjemmet. 

Barnet legede kun lidt over 30 meter fra sit hjem på en legeplads, men synet af barnet uden en voksen fik naboerne til at ringe til de sociale myndigheder og melde kvinden for omsorgssvigt. 

Den ene nabo forklarer, at hun så drengen Tomahawk lege uden opsyn i 20 minutter, hvorefter hun gik ud, og bad ham om at gå hjem. Men da Tomahawk svarede hende, at han ikke var færdig med at lege endnu, ringede naboen efter de sociale myndigheder. 

- Jeg troede bare, hun ville få en advarsel, og hun ikke ville lade ham lege alene mere, siger Sonja Horell, der anmeldte kvinden, ifølge Telegraph.

Men da politiet kom frem valgte de at sigte hende for at omsorgssvigt og for at udsætte sit barn for fare, sigtelser der dog senere blev graderet ned til mindre forseelser. 

- Nu er vi blevet involveret i en sag om omsorgssvigt, og hver gang jeg ikke kan se ham, overtræder vi loven, siger drengens mor, Sonya Hendren, der føler sig misforstået af andre forældre, der tillader deres egne børn ligeså meget plads. 

Hendes advokat er heller ikke imponeret over sagen. 

- Hvis det her var sket for 20 år siden, ville vi ikke stå her i dag. Så var der ikke indgivet en anmeldelse, siger Alin Cintean, der er advokat for familien. 

Sonja Horell blev i første omgang tilbudt at sige ja til 30 dage i fængsel og en betinget dom på et år, men hun afslog for at tage sagen i retten, hvor hun potentielt står til seks måneders fængsel og tre års betinget opsyn. 

 

Dagens Gossip