Mor begynder at amme, da hun er i zoo - men så ser hun, hvem der kigger på hende

Herhjemme var der en overgang fuld damp på debatten om, hvorvidt det er okay at amme i det offentlige rum. 

Australske Elizabeth Burrett kan dog prale af, at have en helt ny oplevelse ud i kunsten at amme et offentligt sted, hvor der er mange øjne, der kigger med. 

Det er dog ikke en tilfældig café, der er scenen, men derimod den zoologiske have hun var i forleden, da hun skulle fejre sin 3-årige datters fødselsdag. 

- Da vi fejrede min 3-årige datters fødselsdag i Melbourne Zoo, blev min 13 uger gamle søn sulten, mens vi var ved orangutangerne. Jeg tog ham med hen i et stille hjørne, hvor der ikke var nogle mennesker, og så skete dét her, skriver hun på Facebook om oplevelsen. 

Og da de andre gæster i haven så, hvad der skete, kom de hen for at overvære det helt specielle optrin. 

- Nu har næsten alle i Melbourne et billede af mig, hvor jeg ammer, fordi alle kom løbende, da en enkelt person gjorde opmærksom på, hvad der skete. Jeg følte mig som en del af en udstilling, skriver Elizabeth Burrett, der slet ikke oplevede negative kommentarer i modsætning til andre steder. 

- jeg er meget glad for at kunne fortælle, at der ikke var en eneste led kommentar omkring min amning i det offentlige rum, skriver hun. 

 

Dagens Gossip