Mor blev betalt 100.000 kr. for at udføre seksuelle overgreb på et-årig datter

En rumænsk kvinde er anklaget for seksuelt misbrugt sin blot 11 måneder gamle datter på internettet, hvor brugere har betalt over 100.000 kroner for at overvære grusomhederne.

Kvinden, der er mor til to børn, bor i den sydlige del af Rumænien, hvor hun i sidste uge blev anholdt af politiet efter et tip fra FBI.

De amerikanske myndigheder opdagede kvindens misbrug af datteren, da de efterforskede en sag om landsmanden Brandon Gressette.

Amerikaneren blev sidste år anholdt for flere seksuelle overgreb og for at være i besiddelse af børneporno.

De rumænske myndigheder blev på den baggrund gjort opmærksom på kvindes ugerninger på internettet, hvor hun under brugernavnet brunetelovex2 misbruget, som hun eftersigende er blevet betalt over 100.000 kroner for at udføre.

Læs også: Tysk mand med Hitler-skæg tæsker afghanske flygtninge med nazi-hjelm

Ifølge engelske Metro modtog hun fra juni 2014 til oktober 2015 betalinger på over 70.000 kroner fra syv mennesker i USA, England, Belgien og Holland.

Efter anholdelsen har kvinden udtalt, at hun ikke troede, at barnet ville blive 'følelsesmæssigt påvirket', fordi hun var så ung.

- Jeg gik med til at gøre disse ting med min datter, da jeg troede, at hun ikke ville få traumer ved det. Jeg troede, at det bare var en leg, siger den kvinden.

Hun forklarer, at hun før sin graviditet modtog penge for at video-chatte over nettet, og at hun efter fødsel inddrog sin datter i disse aktiviter.

- Nogle af mine kunder vidste, at jeg havde født et barn. De bad mig om at klæde hende af og røre ved hende, siger hun.

Kvinden var med på ideen, som hun fik mellem 5.000 og 10.000 kroner for at udføre handlingerne foran kameraet.

Hun risikerer nu op til 15 års fængsel.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip