Mor bliver ved med at give sin baby “fingeren” - her er hendes forklaring

Rebecca Schuman er journalist. Hun er også nybagt mor.

Det er i egenskaben af det sidst, hun har vakt en hel del debat på sociale medier. Hun kan godt lide at tage billeder af sin baby.

Mens hun giver babyen “fingeren”.

Hendes datter er syv måneder gammel, og de mange billeder af hende, som hun lægger på Facebook med langemanden fremme, bliver diskuteret ivrigt.

I et indlæg på Slate, hvor hun også arbejder som uddannelsesskribent, forklarer hun bevæggrunden for at stikke babyen fuck-fingeren på sociale medier.

- Hun er dyrebar for mig ud over enhvert tidligere, personligt forhold. Hun har gjordt mit liv dybere, bredere og redefineret mit liv og min menneskelighed. Jeg elsker hende manisk, skriver hun.

Og så kommer det berømte “men”.

- Når det er sagt, så er min datter en førsteklasses byld i røven, når hun skal sove. (Og ja, jeg har prøvet alt, jeg mener, er sikkert at prøve, kære internet-børnelæge), skriver Rebecca Schuman.

Læs også: Tvillingerne burde sove - men når de hører mors stemme, er vi ødelagte af grin

Hun bruger de lidt groteske billeder for at få udløb for frustrationerne.

- Grunden til, at jeg tager og poster disse billeder er varierede. Jeg har brug for at give følelsesmæssigt slip efter timer med stigende desperat amning, vugning, gang, og min personlige favorit gående amning, skriver hun.

- Jeg prøver også at underholde min mand for at få adspredelse fra, hvad der ellers kan være en endnu større belastning for to voksne, der er presset over grænserne for høflighed, tilføjer hun.

Læs også: Se, hvad der sker, når en 3-årig spirende kunstner er alene med sin lillebror

Det er derudover også en gestus lidt i trods mod tendensen til, at alle forældre skal virke perfekte.

- Den der trang til at flyve i ansigtet på årtiers forældreanstændighed og indrømme, at selvom vi elsker vores børn vanvittigt, kommer vi ikke til at foregive, at vi elsker den ubønhørlige Sisyfos-opgave, vores dage og nætter er blevet, forklarer hun.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip