Mor brændte sønnens penis og brystvorter af med lighter

Under en makaber høring i Merrimack County Superior Court i New Hampshire i USA fortalte en 19-årig dreng om de uhyrligheder, hans mor havde udsat ham for gennem en længere periode.

- Kære ex-mor, det du gjorde ved mig er utilgiveligt. Du slog mig, sultede mig, skar næsten min penis af, smed mit tøj væk, ville ikke lade mig gå i bad. Du dræbte mig næsten ved at give mig tre antidepressive midler og to muskelafslappende midler, sagde den 19-årige søn til sin mor i retten.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Sammen med to andre medskyldige har moren, den 53-årige Christina Gelineau fra Massachusetts, blandt andet mishandlet sønnen ved at brænde hans penis og brystvorter af med en lighter. Inden hun efterlod den hårdt sårede søn, tvang hun ham til at sige, at han selv havde lavet skaderne.

Det skriver Dailymail.com

LÆS OGSÅ: Vred over høj musik: Mand fængslet for at bide naboen hårdt i dilleren

- Nu ved jeg, at du er total kriminiel og kun ønskede mig død, så du kunne vende tilbage til dit gamle liv. Du vil ikke komme til at se mig blive færdig i skolen eller se mig gå på college. Så jeg siger farvel. Jeg håber, at du indser, at du har mistet alt, hvad du havde, sagde sønnen videre under retssagen.

En læge har vurderet, at den 19-årige mand har fået permanente nerveskader i sin penis, efter moren satte ild til hans ædlere dele. Hertil kommer alvorlige anden og tredje gradsforbrændinger.

Moren erkendte, at hun have brændt spidsen af sin søns penis, men hun hævdede, at det skete efter, han havde truet hende til at have sex med ham.

LÆS OGSÅ: For meget Viagra: Mand fik amputeret "kødfløjten"

Moren fortalte detaljeret om episoden. Hun tog handsker på, fordi hendes søn var beskidt, og greb fat i hans penis udstyret med en tændt lighter. Hun brændte ham i flere sekunder, mens han skreg af smerte.   

Christina Gelineau er efterfølgende blevet fængslet og skal være bag tremmer i op til 30 år. De to andre medskyldiges skæbne afgøres senere på ugen.

Den 19-årige søn bor nu hos en tante og onkel, og han er begyndt i skole igen.
 

Dagens Gossip