Mor dræbt af lyn på stranden: Ville redde søn op af vandet

En dramatisk hændelse udspillede sig forleden på en brasiliansk strand, hvor en familie, som var på ferie, hyggede sig med at bade i solskin.

36-årige Rosangela Biavati og hendes mand var sammen med deres 11-årige søn og flere familiemedlemmer på strandtur på kysten ved Sao Paulo, da vejret slog om. Lyn og torden begyndte at ændre himlen. Det skriver dailymail.com.

En brasiliansk fotojournalist befandt sig også på stranden, da uvejret brød løs. Han har ved et tilfælde taget billeder, som viser, hvordan Rosangela Biavati med hænderne over hovedet pludselig løber ned mod vandet for at advare sin søn og nevøer om uvejret. Hun prøver at få dem op af vandet i en fart.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Men det næste af fotografens billeder afslører, at hun ikke når så langt. Med et slår lynet ned i den bekymrede mor, som blot er et par meter ude i vandet.

Få sekunder efter ligger Rosangela livløs i vandkanten. Hendes mand og flere andre strandgæster bringer hende hurtigt i land. Men den 36-årige mor var død på stedet - på trods af forsøg på førstehjælp.

Hun døde foran sin mand, søn, søster, bror og nevøer.

Læs hele historien her.

SE YOUTUBE-VIDEOEN MED FOTOGRAFENS BILLEDER:

Dagens Gossip