Mor efterladt i tårer: Fremmed svinede hendes 2-årige søn til supermarkedet

Moderen Dallas Fowler var dybt fortvivlet efter et sammenstød med en fremmed kvinde i supermarkedet.

Kvindens kommentar til Dallas Fowlers søn skar så dybt i hjertet, at moderen greb til tasterne på Facebook og skrev et indlæg, som nu er delt over 20.000 gange.

Sønnen Jameus har to stomier fra sin tarm, som ikke blev færdigdannet, før han blev født.

Han lider også af en sjælden sygdom, der hedder Hirschsprung, som får afføring til at sidde fast i fordøjelsessystemet. Normalt har han en bodystocking på inden under sit tøj, som holder stomiposerne på plads. Men i onsdags skulle Dallas Fowler lidt hurtigt ud ad døren med sønnen for at handle i supermarkedet.

Da hun tog ham op af indkøbsvognen, blottede hans maveskind sig, og stomierne kom til syne. En ældre kvinde i køen så poserne og sagde forarget “Hvorfor i al verden har du ladet nogen gøre det der ved ham?”.

- Jeg vendte mig målløs rundt og kiggede bare på hende, før hun fortsatte og spurgte, hvorfor han havde dem. Jeg gav hende den korte version og sagde basalt set, at hans tarm ikke blev færdigdannet, så han har brug for dem. Jeg udelod, at han har en sjælden sygdom ved navn Hirschsprungs-lidelse, fordi jeg var lidt irriteret over hendes første udtalelse. Så siger hun “Nå, det er jeg ked af, men jeg synes altså, at det er kvalmende, så kan du ikke holde hans trøje nede?”, skriver Dallas Fowler i opslaget.

Læs også: Mor advarer: Derfor må du aldrig gøre dette med dit barns tremmeseng

Moderen havde egentlig mest lyst til at ruske kvinden og skrige “Hvad er der galt med dig?!”. I stedet sagde hun godaften til kvinden og gik over til en anden kasselinje.

- Så nu deler jeg dette billede, fordi der intet kvalmende er ved min søn. Stomier lader til at være tabu, men i virkeligheden har over en halv million amerikanere en. Min søns sygdom er meget sjælden, men det er hans stomi ikke, lyder det fra moderen.

Hun slutter opslaget med en opfordring til at være venlig.

- Alle kæmper en kamp, du intet kender til, og min søn er i gang med at vinde sin.

Læs hele opslaget nedenfor.

Tonight, we were in Walmart standing in a long line waiting to check out. My sweet 2 year old wanted me to hold him. As...

Posted by Dallas Fowler on Wednesday, April 6, 2016

 

Dagens Gossip